Megyei kerekítés: Warwickshire az esõ és a Nottinghamshire által frusztrált

A nyár legkövetkezetesebb és legkevésbé kedvelt játékosai, az eső, kedden visszatértek a megyei krikett-akcióra, amikor a játék mind a öt játékban idő előtt lezárult.

Az első közülük Edgbaston, ahol a Warwickshire Nottinghamshire elleni győzelmét nemcsak az időjárás miatt akadályozták meg – a szerdai előrejelzés egyaránt sivár -, hanem a durva ütés. A krikett kétszintű javaslata tökéletlen, de szükséges előrelépés | A Spin bővebben

Volt, amikor Nottinghamshire felvette a Warwickshire utolsó két első innings wicketjét, rövid ok volt arra, hogy riasztja Angliát, mivel Jake Ball – aki egy vonalban áll tesztelésre Pakisztán ellen Az Úr James Anderson-nal, aki vállas sérülést szenvedett, és úgy tűnik, Sportingbet sportfogadás online egyre inkább elhanyagolja őt – nem vette a mezőnyt.Notts megerősítette azonban, hogy a Ball a második inningben tálalja, és egyszerűen pihentette óvintézkedésként. Brett Hutton távollétében Mark Adair-ot fogott a finom lábnál (egy labdát, miután bekapcsolta, hogy fielder hatos) és Boyd Rankint rövid lábbal ragadták meg, hogy megpróbálják eltalálni Dan Christianet Dudley-hez, és Warwickshire-nek adjon első kört a 159-es ólommal.Keith Barker elbocsátotta Jake Libbyt a másodikkal szemben, és elkapta a csúszást, mielőtt Steven Mullaneyt és Michael Lumbot – akik fedélzetén tipikus autót hajtottak végre – 67 ástak össze, amíg a Lumb megegyezik az első inningekkel, lbw a Jeetan Patel gyorsabb labda, röviddel azelőtt, hogy a Notts-szel nyitott égbolt még mindig 78 maradt hátra.

Másutt, egy lapos Lord pályán Nick Gubbins, aki egyre inkább ritka osztályú játékosnak tűnik, egy első osztályú, Stevie Eskinazi az első tónusát szerezte meg, miközben Middlesex összecsaptak a versenyeken. A Lancashire 513-as mögött mindössze 94 volt, amikor megérkezett az eső. A páros 208-at osztott meg, mielőtt Eskinazi második bajnoki mérkőzését játszotta, Kyle Jarvis-t két másodpercig szétszedte.A Gubbins a második egymást követő században Sportingbet bónusz rögzítette a Lordt, hogy irányítsa Middlesexet a teljes ütéspontra, gyönyörűen vezetve az extra fedélzeten, és türelmesen és pánikszerűen játszott. A második osztályban a Leicestershire elit teljesítménye, a Keith Piper közös megegyezéssel a családi problémák miatt a klub azt mondta, és nem lesz helyettesítve. Neil Dexter második klubbajnoksága a klubnak, és néhány későn elájul Clint McKay-től, Leicestershire-t 334-re vitte a Gloucestershire ellen, akit Luke Norwell tisztított fel a faroknál, hogy négy wickett végződjön. Válaszul Gareth Roderick és Chris Dent megosztott egy veretlen 69-et, amíg el nem jött az eső.