José Mourinho Paul Pogba Arsenal elleni formája által támogatott

José Mourinho úgy véli, Paul Pogba megtalálta a legjobb formáját a Manchester United számára, miután a középpályás különösen lenyűgözte az Arsenal-szal való döntést. A világrekordot jelentő 92,5 millió font aláírás a szezon nyitó szakaszában küzdött, de a játék egyik kulcsfontosságú része volt. Az Egyesült Királyság sajnálatos volt, hogy ne nyerjen. -minute nyitó, és annak ellenére, hogy Olivier Giroud 60 másodperccel a normál idő lezárása után csalódott, a menedzser bátorítja a középpályást. > A francia, aki a box-to-box szerepben Betclic fogadások az interneten működött, Mourinho azt mondta: „Sokkal jobban alkalmazkodik a kapcsolatokhoz, a verseny intenzitásához, és sokkal magabiztosabb.Nyilvánvalóan néhány iránymutatással játszik pozíciójával, de ugyanakkor bizonyos szabadsággal megtámad néhány támadó területet, ahol úgy érzi, és fontosnak tartja. Kényelmes a pályán. Ez a legjobb módja annak, hogy ezt mondjam. ”

Mourinho felállította Michael Carrick-ot és Ander Herrerát Pogba mellett egy olyan alakzatban, ahol Marcus Rashford volt a csatár, Mata és Anthony Martial jobb és bal oldalon. Antonio Valencia, Phil Jones, Marcos Rojo és Matteo Darmian védekezésben részesültek az Egyesült Államok legteljesebb kijelzőjén Mourinho alatt.

„Midfield nagyon jól játszik” – mondta a menedzser. – Pogba, Carrick, Herrera, nagyon jól játszanak. A védők – ahogy Jones és Marcos előadtak – olyan szilárdak és magabiztosak voltak. Magasan védtünk, és kompaktak voltunk, amikor meg Betclic online sport fogadás kellett lennünk.Nagyon jó teljesítmény. Megyek haza azzal az érzéssel, hogy elvesztettem az Arsenal ellen a Premier League-ben. A táblázatban a hatodik lett a döntetlen, az Arsenal mögött hat pont, Mourinho pedig az oldalának kilátásait tekintve. Azt mondta: „Volt egy átviteli ablakunk és négy hónapos munkánk – sok fiatal játékosunk és idősebb játékosunk van. Sok munkát kell tennünk.De ha meglátod Burnley-t, Stoke-t, Arsenal-t, ha még hat pontod van, amit teljesen megérdemeltünk, hová lennénk?

Vasárnap West Ham United meglátogatta az Egyesült Királyság 13. bajnokságát. – Legalább azt akarom, hogy valaki idejöjjön, és jobban játsszon, mint mi, és megvertünk minket – mondta Mourinho. – Akkor mehetsz haza, és azt mondják, hogy ezek a srácok jobbak nekünk. Az Arsenal mérkőzés után hazamegyek, és az az érzésem, hogy elvesztettem. ”

Wayne Rooney 63. perc után cserélte a Swansea City korábbi 3-1 győzelmét. Mourinho azt mondta, hogy a kapitányt elhagyó döntés azért volt, mert hiányzott az Arsène Wenger oldalán. – Azt hittem, a labda lesz. Az Arsenal egy csapat, aki engedte az Betclic kifizetés ellenfeleket. Azt hittem, hogy van helyünk, és a labda meglehetősen könnyen érkezik a támadó játékosokhoz.Úgy hittem, hogy olyanok, mint Mata, Martial és Rashford gyorsabbak voltak, mint Wayne, jobban megtámadják az ellenfeleket az utolsó sorban. Azt hittem, ez a legjobb megoldás.

Carrick már az elmúlt két bajnoki győzelmet kezdte, miután Mourinho figyelmen kívül hagyta. A menedzser most már eléggé elkeseredett ahhoz, hogy a következő nyáron túl további évre meghosszabbítsa szerződését. – Michael 35 éves. Olyan intenzív játékkal, hogy az elmúlt időszakban görcsök voltak, ami normális – mondta a menedzser. Olyan fantasztikus játékos, és kár. Mindig szerettem őt, de ahelyett, hogy 24 éves voltam a menedzsere, 35 éves vagyok a menedzserem. Jó megértésünk van. Tudjuk, mikor tud játszani. Tudjuk, mikor készen áll és mikor kell pihenni.Még mindig van Michael Carrick és valószínűleg még egy szezon. ”

Jones, 24 éves, január 2-tól csak egy második megjelenést mutatott, mert egy rémálomszerűen károsult. – Szörnyű, de mivel egy labdarúgó, akit nem érzek magadnak, menj be egy lyukba, és soha ne jöjjön ki az otthonodból – mondta a védő. „A napodat el kell menned, ahogyan szokott, keményen dolgozol a képzésben, és dolgoztam, hogy visszatérjek oda, ahol most vagyok.

“ Itt akarok maradni, és több játékot akarok játszani . Keményen dolgoztam a fitneszem. Szellemileg nehéz volt számomra, és annyira frusztráló volt. Nem tudom szavakba hozni, hogy milyen frusztráló volt, de ez mögöttem van, és előrelépni akarok annyi játékot játszani, amennyit csak tudok. – Őrült.Ha ma nyertünk volna, akkor az Arsenal mögött három pont lett volna – mondta. „Az Arsenalnak világszínvonalú szezonja van, és az átlagos szezonunkra számíthatunk. Ez az, ahogyan a Premier League működik. De örülünk a teljesítménynek. Azt hittem, hogy esélyeket hoztunk létre, és valószínűleg többet kellett volna nyerniük. rajzoljon, ez biztos. ”