Chelsea készen áll arra, hogy szankcionáljon 60 millió fontot az Betclic eladásából Sanghajba

A Premier Liga vezetői elfogadták, hogy a labdarúgó Szövetség 100 000 fontot szabott ki a futballszövetségért azon a részen, amelyet a Manchester City-ben a közeljövőben közelítették meg. A szankció szintje tükrözi azt a valóságot, amely ötödik díja volt a játékosok 19 hónapon belüli ellenőrzésének hiányában – a városnak, aki két játékosot küldött ki, csak 35.000 fontot kell fizetnie -, de azt jelentette, hogy a Chelsea elkerülte a pontok levonását az ismételt szabálysértésekért E20a szabály.

Az incidens azonban emlékeztette Antonio Conte oldalát arra, hogy a súlyosabb büntetés veszélye valódi, mivel a 10. sorrendben levő Premier League győzelmet keresik Betclic szerdán a Sunderlandben.Azt várják, hogy Oscar nélkül maradjanak a Wearside-i játékban, a brazilok pedig úgy értették, hogy elmondta csapattársainak, hogy elhagyja a hónap végén. A 25 éves volt, aki elindította az első öt Premier League játékot a Conte birtokában, de azóta kicsit kisebb szerepet játszott, és 36 percig játszott, amely négy helyettesítő megjelenést foglal magában, a kilenc mérkőzés nyertes futamából. kiterjeszti a Chelsea-t, de Terry helyzete tartósan megmarad. a középpályás, majd az Internacional-szal, a Tottenham Hotspur számára 2012 nyarán csak a brazilok számára, hogy 19,5 millió fontot adjanak át Chelsea-ba.99 Premier League-t kezdett a Premier League, az Európa Liga és a Liga Kupa megnyerése óta. De mivel a késő Chelsea szélén frusztráltak lettek, most elkezdi a jövedelmező új kihívást Kínában.

Guangzhou Evergrande, egy másik volt Chelsea menedzser, Luiz Felipe Scolari és Jiangsu Suning. aki az elmúlt nyáron ismertette saját érdeklődését, továbbra is nyomon követte az Oscar-t, de a Villas-Boas bízik benne, hogy képes lesz a késői rivális ajánlatok eltolására és a játékos biztosítására. Oscar csatlakozik Hulk és Elkeson honfitársaival a Shanghai SIPG-nél, és elvárja, hogy megduplázza a bérét Kínában.Hulk, akit úgy vélik, hogy több mint 300 000 fontot keres hetente, jelenleg a klub rekord aláírása 48 millió fontért, bár ez a díj most már az Oscarra benyújtott ajánlat miatt elfedik.

Ez lesz a második Januárban a Chelsea jelentős díjat fizet a brazil kontingensének egyike számára, miután eladta Ramires-t Jiangsu Suningnek a tavalyi szezon Betclic közepén. Ez az üzlet meghaladta a 20 millió fontot, és a játékos körülbelül 200 000 font értéket írt alá hetente.

Ez az eladás jelentős mozgásteret biztosítana a piacnak, amikor megpróbálja erősíteni a csapatát, és a kamat valószínűleg a Southampton-féle középső Virgil van Dijkben. Ez a potenciális lépés nagyobb valószínűséggel halad előre a szezon végén, a holland védő klubja vonakodó eladókkal.Függetlenül attól, hogy Oscar eladása kizárja a Cesc Fàbregas szezon közepén történő átutalást, mivel Conte kedden ismételten kijelentette, hogy a spanyol „fontos játékos” marad.

Conte, sokkal inkább a téli szünetre, hamarosan megtapasztalja első mérkőzéseinek ünnepi programját, a Sunderland-i játék pedig ötödik nap után 22 nap alatt. Ennek az időszaknak a felkészülésének részeként arra törekszik, hogy megakadályozza, hogy csapata megszervezzen egy hivatalos karácsonyi bulit a zsúfolt menetrend között, bár kiderült, hogy több mint boldog a játékosai számára, hogy a söröket közvetlenül a játékok után élvezzék.

David Luiz videót írt a vasárnapi Instagram-ról a Stamford-híd öltözőjében, a West Bromwich Albion elleni 1-0-os győzelem után a mérkőzés utáni ünnepségeken, a felvételen pedig Costa táncolt egy sört a kezében .A vezetőedző nyilvánvalóan egy mérkőzés utáni italt szankcionált, amikor a játékosok még mindig hatékonyan égetnek kalóriát a pályán végzett erőfeszítések után. „A játék után, a rehidratáláshoz, meg lehet inni a Coca-Cola-t vagy egy sört” – mondta Conte. – Jó a hasznosításra. Csak egy. Nem sok.És miután befejeztük a játékot, gyorsan meg kell inni, nem egy órával a befejezés után.

Mégis, miközben a klub ünnepi rendezvényt szervez a játékosok és családjaik számára, Conte körültekintőbb a csapat, aki saját karácsony előtti kirándulását vezette, tudatában van annak, hogy a hangsúly a csapat jelenlegi lendületének megőrzésére irányul.

„Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű szakembereim vannak a játékosaimban, így nem Nem hiszem, hogy egy edző vagy egy menedzser mondhatná: „Tedd ezt” vagy „Ne csináld ezt!” – mondta az olasz, aki a karácsony napján képezi a játékosait. „Nagyszerű szakembereim vannak, és tudom, hogy a helyzetben jobb hozzáállás és viselkedés lesz. De őszintén kell lennem, szeretném, ha otthon maradnának és a családdal ünnepelték volna.Nem nagyszerű párt van.

„A karácsony előtt ünnepeljük a családjainkat, hogy együtt maradjunk gyermekeinkkel, családjainkkal, és a 26. napon játszunk [ Bournemouth ellen], egy kemény mérkőzés. Tehát talán egy pohár vörösbor – egy – karácsony napján jó. ”