Zašto će NFL manja liga samo ikada biti Bet365 san Jarryd Haynea

Jarryd Hayne, jednobojna ragbijaška zvijezda i sada bivši četvrti niz koji se vraća za San Francisco 49ers, prošli je tjedan rekao novom Zelandu da je još uvijek igrao američki nogomet ako je bio niži lige gdje bi mogao dobiti nekoliko ponavljanja u igri kako bi se brže učio sportu: “Moram dobiti igru ​​i to jednostavno ne možeš dobiti…zbog načina na koji djeluje [NFL]. Kazneno djelo je Bet365 samo na određeno vrijeme, a zatim još pet drugih leđa. Ako je bilo tima u drugom odjelu gdje bih mogao dobiti one mentalne repove da budem na terenu, 100% vratio bih se u NFL.Ja sam na kraju moje karijere, gdje sam doista morao doći na teren. “Smireno prije pokolja: NFL trening kamp priče gledati Više

U Hayne ograničena akcija na polje prošle sezone, vodio je 17 puta za 52 metara, imao je šest ulova za 27 metara i bio je 76 metara na osam bodova vraća.Impresivni NFL brojevi za 27-godišnjakinju koji nikad prije proljetnog dana nisu nikada stavili nogometnu kacigu, ali nisu bili dovoljni da 49ers zamoli da se vrati kada je u svibnju izabrao rugby sedam Bet365 bonusi godina nad Chip Kelly.

Tako je međunarodna sportska zvijezda s nekoliko godina ostala u svom premijeru, a čiji su atleticizam i žilavost imali 49ers igrača koji su prije godinu dana bili u trening kampu, zauvijek je učinio s najpopularnijim američkim sportom jer nekako Amerikanac najpopularniji sport ima samo samo jednu ligu i jednu razinu. “Nisi igrao za bogatstvo”: što je ubila NFL Europi? Pročitajte više

To nije uvijek bio takav, naravno. Bilo je drugostupanjskih nogometnih liga i upstart wannabe natjecatelja u NFL više od 30 godina. Došlo je i USFL, koji je ugledao timove u proljeće i ljeto od 1983. do 1985.Izrađen je da preuzme NFL i zapošljava neke velike igrače, Bet365 uključujući Jim Kelly, Herschel Walker i Doug Flutie. No, liga se presavila u malom dijelu zbog lošeg upravljanja vlasnicima New Jersey Generala, 37-godišnjem razvojnom programeru nekretnina Manhattana po imenu Donald Trump. Danas je nastavio uništiti političku stranku i možda skoro cijelu naciju. Godine 1991. NFL je pokrenuo vlastitu sekundarnu ligu, Svjetsku ligu američkog nogometa – kasnije preimenovanu u NFL Europe – koja je djelovala i isključivala tijekom 2007. godine. Najpoznatija su obilježja velikih financijskih gubitaka i odora koje su čak bile zastrašujuće čak i do 1990-ih godina. Midway kroz utrku Svjetske lige došao je Vince McMahonov hrabar XFL. Obećala je da će suprotstaviti korporativni NFL s uzbuđenjem, zabavom i ultra nasiljem.No, ocjene TV-a pale su nakon 14 milijuna gledatelja na NBC-u i lige presavijene nakon jedne sezone. McMahon je Bet365 nazvao ligu “kolosalnim neuspjehom” i time dokazao da me mrzi proročki.

Najnoviji udarac u manje nogometno liga došao je 2009. godine s formiranjem Ujedinjene nogometne lige. Imali su samo pet timova i gdje je XFL pokušao biti razoran, UFL je nastojao biti što jednostavniji. Bilo je toliko dosadno da se u Hartford, Connecticut, nalazi osnivačka franšiza. UFL je trajao samo tri godine – njegove igre odskakivale su se između kabelske športske zaleđe HDNet, Versus, Comcast SportsNet i CBS Sports Network – a zatim su zaboravljene u povijest (ako je ikad bilo tko sjetio kad je postojao).Kanadska nogometna liga i Arena nogometna liga Bet365 također i dalje postoje, ali oni su oboje definitivno ne američki nogomet na svoje načine i nikada nisu bili teški hranitelji igrača u NFL. Ipak, za sve kvarove u nogometnoj ligi, očigledno je zbog čega dolazi nova liga svakih nekoliko godina uz potporu novog obilja investitora : u nogometnom ludom SAD-u, gdje su manje bejzbolske ekipe već desetljećima postojale u većini gradova s ​​više od dva stop svjetla, čini se očiglednim da bi jedna nogometna liga trebala biti sposobna raditi. NFL preseason igre – koje sadrže vrstu četvrtih žičara, projekata i marginalnih talenata koji bi naselili manje nogometne reprezentacije – pobijedili su plamenac u potrazi za MLB igrama u bodovima svake kolovoza.Pa zašto Hayne, i stotine više poput njega, nema mjesta za igranje? Budući da NFL još nije odlučio zaraditi novac još od malobrojnog nogometa, a nogometnim nogometom koji pruža ligu svake godine besplatno sa stotinama obučenih i unaprijed prodanih igrača, Roger Goodell i njegov sastav veselih kapitalista imaju malo poticaja pokrenuti vlastitu feeder ligu. Svjetska liga djelovala je pod pokroviteljstvom NFL-a, ali je bila udaljena od američkih gledatelja i poslužila je prvenstveno kao globalni marketinški napor, a ne prava manja liga.

Ako liga s nižim rangom ide na posao, morat će imati podršku NFL-a, a liga mora vjerovati da će vlasnicima NFL-a još bogatijim.Najbolji način da to učinite jest da imate malu ligu zrcaliti NFL čudovište na svaki mogući način.

Igrajte sezonu ne u proljeće i ljeto, ali u jesen kada je publika unaprijed uvjetovana konzumiranjem nogometa i ne može se činiti dovoljno. Nemojte bacati igrače manjeg broja igrača na nepovezanim timovima s čudnim imenima i lošim uniformama; odijevati ih u istim bojama i uniformama koje nosi njihov tim “velike lige”. Svi znamo da te preseason NFL igre dobivaju ocjene jednostavno zbog lojalnosti rublja, a ne kvalitete igranja.A zatim zakazujte igre u utorak navečer, od sada nogometne noći, i prenosite ih na NFL partnerske partnerske partnerske organizacije – ESPN2, na primjer – koje gladuju za sadržajem i očajnički žele opskrbiti svoje NFL majstore sa sve više proizvod lige.

Gledajte kako fanovi i mediji raspravljaju hoće li igrači koji imaju velike igre u utorak navečer zaslužili poziv za nedjelju. Nasmijte se izgledu da se NFL-ovci koji se bore s teškoćama dobivaju odgoj maloljetnika. I uživajte u zabavi Haynea, Tim Tebowa, njemačke perspektive prijemnika, možda čak i rehabilitacije Johnnyja Manziela, pokušavajući nastaviti svoj put na NFL natjecanje. Ništa od toga ne bi potkopalo ulogu NCAA-a u pružanju stručnjaka.I sve dok NFL može eksperimentirati na nižoj razini s zabranom kickoffs ili postavljanje četverostruki cilj polja iznad 50 dvorištu ili robota refs ili bilo što drugo odbora natjecanja misli se svake godine nakon nekoliko piva. Nogometna manja liga može raditi, ali samo ako NFL to želi i samo ako Roger Goodell ima viziju kako bi se to dogodilo. Dakle, Hayne bi vjerojatno trebao ostati u obliku ragbi.