Unibet sportfogadás bónuszok

Ausztrália jó kezdete az olimpiának, hiszen a nemzet a dupla lovas arany dobozában ül, míg a Rio Games három napos rendezvényén egy fordulóban van.

Chris Burton vezeti az egyes ranglistákat és Ausztrália tetején van a Unibet csapatok eseménye a show ugrással, hogy befejezze a versenyt kedden. Olimpiai rögbi hetesek: ausztrál nők aranyat nyernek Új-Zélandért Tovább…

Burton befejezte a tökéletes cross country fázist Santano II a Deodoro-ban hétfőn, hogy tartsa szűk vezetését az egyénben, és Ausztráliának szűk előnye legyen a Unibet csapatok rendezvényén.

A legmagasabb margókat a német védekező aranyérmes Michael Jung vezeti, 37,6 büntetőponttal 40,9 , mindegyik kerítés a négy ugróponttal megegyező versenyen.

Ausztráliában van egy puffer az új-zélandi Új-Zélandban, 150 ponttal 154,8-ig, így megengedheti magának, hogy egy kerítést lehessen Unibet dobni a show-ugróban.

Ausztrália aranyat vett fel a női rögbi sevens a-ben az új-zélandi Tasman riválisokat nyerte el, de csalódást keltett a medencében, amikor mindkét világbajnok Emily Seebohm és Mitch Larkin hiányzott a 100 méteres hátsó döntőjében. Seebohm elhalványult a hetedikig, míg Larkin csak megérintette, hiányzik a bronz 0.03 másodperccel. Ausztráliában a Unibet negyedik helyen az érmes asztal elején a harmadik napon, de az első négy nemzet mindhárom arany érmek, a szakács főnöke Kitty Chiller örül a kezdetnek.

“Nagyon véres jó, azt mondanám”, mondta Chiller. “Az érme tetején, a második nap végén közeledik, ami egyszer Sydney-ben és Athénban történt.Nyilvánvalóan egy nagyon jó kezdet a játékokhoz, de ez egy maratoni nem sprint.

“Két fantasztikus napon kezdtünk, és a Unibet csapaton belüli érzés remek volt.” > Az úszó Emma McKeon szétszórta frusztrációit a 100 méteres pillangó vasárnapi gyenge megjelenésével szemben, hogy a második leggyorsabb a hétfőn éjszakai 200 méteres freestyle félévre.

Az evező regattán az ausztrál férfi négy a szerdai elődöntőbe is mivel közeledtek egy lépéssel, hogy eldobják Nagy-Britannia döntését, amikor a leggyorsabb időt Unibet kedden melegítették.

Az aranyérmet Kedvenc Jessica Fox legyőzte a csalódást kijutni a kenu szlalomban. a szezont a Rio Whitewater Stadionban.

Samantha Stosur tovább folytatja a teniszezést, a japán Misaki Doi 6-3-os, 6-4-es vereséget verte a második fordulóban, de John Millman nem tudta kihasználni a korai szolgálati szüneteket ideges világ 6 Japán Kei Nishikori, lefelé 7-6 (6-4), 6- 4. A vízi pólusban az Unibet ausztrál férfi csapat 9-9-es rúgást követelt az erőművel Magyarországon és a férfi kosárlabdában a Boomers két győzelmet eredményezett kettőből, miközben uralták a szerbiai 95-80-at Patty Mills topscorussal 26 ponttal. Ausztrália azonban az utolsó a Pool B-ben a női jégkorongban, Unibet miután 2-1-es veszteséget ért el az Egyesült Államokba, miután megnyílt Nagy-Britanniában.

more: http://bet-hu.com/unibet