Jenson Button akarja Williams, de nem fognak “várni” a döntésért

Williams elismerte, hogy nagyon szeretik Jenson Button újbóli aláírását, de azt mondták a brit pilótának, hogy nem fognak “várni” arra, hogy felkészítse az elméjét. Hamis Hamiltonnak annyi tehetsége van, hogy verhetetlen a napján, mondja Toto Wolff Bővebben

A 36 éves Button nem szerzi szerződést a McLarernél a szezon végén, de a brit Unibet csapat már bejelentette, hogy 2017-ig szeptemberig nem hoz döntést a pilóta párosításáról legkorábban Fernando Alonsonak még egy éve van a jelenlegi üzletében, míg a tartalékos vezető Stoffel Vandoorne a szárnyban vár, ha a McLaren hét szezoni kapcsolatát a Button-lel kell befejezni.

Magától értetődő, hogy Williams kész lenne meghosszabbítani Button karrierjét 18-os egymást követő kampányba a 2009-es világbajnok visszatérésével a Unibet fogadás bónusz csapatnak, akivel megkezdte grand prix karrierjét.

Williams helyettes csapatának vezetője , Claire Williams, azt mondta: “Mi lesz a vezető a vezető választás döntést, és én vagyok ült itt, várva [McLaren elnöke] Ron Dennis döntését vagy Jenson döntését.

“Nem arról szól, hogy mások mit csinálnak.Nem fogok várni, mert ez nem a megfelelő mentalitás olyan csapat számára, mint a miénk. “Nagyszerű történet lenne, de neki kell a megfelelő választást tenni neki, és a csapatnak megfelelő választást kell Unibet biztosítanunk. ”

Felipe Massa elvárásai a Williams-től a szezon végén felszabadulnak, de kétség merül fel azzal kapcsolatban, hogy képesek-e engedni magukat Button, aki évente körülbelül 12 millió fontot keres. Facebook Twitter Pinterest Jenson elfogó: helyettes csapat vezető Claire Williams.Fotó: Dan Istitene / Getty Images

A Button kereskedelmi fellebbezése azonban hatalmas vonzerőt jelent Williams számára, mivel 2017-ben szponzori tevékenységet folytatnak. “Karrierjét itt kezdte, de ami még Unibet fontosabb, Jenson nagyszerű és még mindig sok harc van hátra benne “- tette hozzá Williams.” Nagyszerű tehetség az autóban, de az autó mellett is van, és ehhez olyan vezetőre van szükségünk, mint ő. Ez nem azt jelenti, hogy kizárólag Jensonra összpontosítunk. “Amikor a kritériumokról beszélek, a pilótafülkében lévő tehetség, az intelligencia visszanyeri a mérnököket, és számunkra, mint független csapat, a kereskedelmi tényezők is részt vesznek a döntéshozatali folyamatban. Nem lehet egy ismeretlen vezető az autóban.Egyszerűen nem fog működni. ”

Visszatérve a Williamshez, látta, hogy Button összekapcsolja Valtteri Bottast, aki egy ötödik egymást követő szezont akar tartani. A versenyzőnek a Force India Sergio Pérezhez kell csatlakoznia. A mexikói, aki számos lenyűgöző bemutatót adott ki ebben a szezonban, Unibet szintén támogatja Carlos Slim, a világ egyik leggazdagabb embere, és pénzt fog adni a brit csapatnak.

“Sergio idén nagyszerű munkát végzett, intelligens pilóta, és természetesen ő lesz valaki, akit nézünk “- mondta Williams, aki hozzátette, hogy a 2017-es felálláson tett bejelentés csak a kampányt mondott.

“Csak röviden találkoztam vele az alkalmi alkalmakkor. Nagyon bájos. Nagyon ékesszóló, így kereskedelmi szempontból minden csapat számára erős lesz.Természetesen ő lesz valaki, akit mérlegelne, ha rendelkezésre áll. “